Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.03.26-án csütörtökön ÁRAMSZÜNET miatt taksonyi gyárunk zárva tart. Kérjük, a rendkívüli helyzet miatt a további nyitvatartásról érdeklődjenek elérhetőségeinken!

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY (2020-03-17)

Tisztelt Partnereink!
A 2020. március 16-án megjelent Kormányrendelet értelmében a mai naptól a kereskedelmi egységek (az élelmiszerboltok és a gyógyszertárak kivételével) 15 óráig lehetnek nyitva. E rendelkezés értelmében a betonEPAG Kft. taksonyi gyárának nyitva tartását is módosítjuk, így mától hétköznapokon 07-15 óra között tartunk nyitva. A rendkívüli nyitva tartás visszavonásig érvényes!

Megértésüket ezúton is köszönjük!

betonEPAG Építőanyaggyártó Kft.

35 évesek lettünk

Idén 35 évesek lettünk.1985-ben történt ugyanis, hogy Sebes Pál és Bagi István vállalkozásba kezdtek. Az azóta eltelt 35 évben a cég számos változáson esett át és mára elmondható, hogy a magyar építőanyag-gyártó cégek között stabil pozíciót élvez. Az idei, jubileumi évben sok meglepetéssel készülünk, hamarosan érkeznek új termékeink, lesz különleges rendezvényünk és még szalagot is átvágunk…Új jelöléstechnikai rendszer a betonEPAG-nál!